Bröllop

Bröllopsfotografering

Helena & Fredrik

Fredrik och Helena sökte efter en fotograf som kan teckenspråk, och fick tips om mig av en vän. Vi träffades utanför rådhuset för en känslosam vigsel, och åkte därefter till ett färgsprakande Sommarro. Vilken minnesvärd dag med detta fina och härliga par!

Mina & Andreas

När Mina och Andreas skulle vigas i Katrinelund började regnet droppa från himmelen, och vigseln fick snabbt flyttas inomhus. Men när det var dags för porträttbilderna höll regnet tillbaka och vi fick dessa vackra bilder vid stranden. 

Emelie & David

Bröllopsstigen kallas den vackra naturstigen i Sommarros park i Örebro, och i maj är den kanske allra vackrast. Efter vigsel i rådhuset fortsatte vi fotograferingen här. Vilka underbara bilder det blev i den lummiga skogen!

Stefan & Åsa

Vilken lyckad dag Stefan & Åsas bröllop blev, med skratt och glädjetårar! Detta glada par vigdes i Karlslunds lilla fantasiträdgård - tagen som ur en saga.

Emelie & Peter

När Emelie och Peter skulle gifta sig i Längbro kyrka föll det sig naturligt att fotograferas i vackra Karlslund. Vilken underbar dag det blev och vilken vacker vigsel med detta härliga brudpar!

Sejla & Semir

När detta vackra par skulle gifta sig valde vi kulturreservatet Sommarro för fotograferingen. Inte konstigt att denna vackra plats är så populär för Örebroarna! Och visst är Sejla och Semir som tagna ur en sagobok på denna plats? Därefter blev det middag i Brunnsparken. Vilken dag!

Maren & Kristian

Gästerna samlas för att fira Maren och Kristians bröllop, och jag lägger märke till att flera bär folkdräkt. Kristian säger att folkdräkter är ett vanligt inslag bland bröllopsgäster i Norge. Paret åkte ända till Örebro för att gifta sig – och vilket bröllop det blev med vigsel och middag i medeltida slott. Kan det bli bättre? 🙂

Jenny & Johan

Det är något speciellt med Närkes skogar. Djupa, tysta, trolska. Det hör inte till vanligheterna att fota bröllop i skog, men när Jenny och Johan skulle gifta sig dök chansen upp. Kan det finnas något vackrare än de färgsprakande höstlöven? 

Ellinor & Per

Ellinor och Per provfotograferades förra hösten och i juli var det äntligen dags för vigsel i Grythyttans klarröda träkyrka från 1632. Därefter blev det porträttfotografering, och som kronan på verket blommade rosorna kring de idylliska husen! 

Björn & Isabelle

Isabelle och Björn gifte sig precis när våren började komma - den första april. Vi bestämde träff på landsbygden vid en bro där det blev många fina bilder. Sedan hann vi med några porträtt i en gammal kvarn tillhörande familjen - innan det var dags för den vackra vigseln 

Daniel & Terese - Kommer snart

Daniel och Terese vigdes under en otroligt vacker vigsel i Hidinge Nya Kyrka, och innan det hade vi en bröllopsfotografering i ruinerna av ett gammalt kloster! Vilken dag det blev!

Mette & Hosein - Kommer snart

I ett sensommarvackert Lindesberg där löven redan börjat falla fotograferade jag Mette och Hosein. Höstlöv och rönnbärsträd kan verkligen göra ett bröllop extra färgsprakande! Jag är tacksam att jag fick fotografera detta glada och härliga brudpar 

Viktor & Marie - Kommer snart

Bilder från Viktor och Maries bröllop finns nu på hemsidan! Viktor och Marie gifte sig en strålande junidag på café Tant Grön Vintrosa i idylliska Vintrosa. De vackra omgivningarna med både skog och äng gav många tillfällen till somriga bröllopsbilder! Det blev verkligen en fantastisk dag som jag är glad över att ha fått vara med att föreviga. 

Tomas & Annelie

Efter vigsel i rådhuset blev det bilfärd i en gammal fin Chevrolet till Karlslund. Där fick vi dessa vackra bilder på Tomas och Annelies fina familj! 

Sandra & Tobias

"Nej, fota mig istället!" säger den åttaåriga pojken och poserar i trappan. Lillasyster är lite blygare, men när storebror vill fotas vill hon också med på bild. Barnen hör till detta fina brudpar som nyligen vigts i Götlunda kyrka. Utanför är det sol, gärdesgårdar och röda stugor med vita knutar. Somrigare än såhär blir det inte!

Kajsa & Alexander

På självaste skottdagen var det dags för Kajsa och Alexanders bröllop i Järnboås kyrka. I närheten fanns både skog och bygdegårdsmiljö - perfekt för bröllopsporträtt!

Ida & Simon

Här är ett fantastiskt vackert bröllop från när höstfärgerna var som allra starkast. Vilka färgexplosioner träden var då! Ida och Simons bröllop hölls i Kilsbergen utanför Örebro. De hade en tanke om Sagan om Ringen-känsla i bilderna, och det var så häftigt att fota deras speciella dag i den trolska naturen!

Paula & Johan

Paula och Johan gifte sig i gammaldags miljö vid Ekeby kyrka. Vilken fin dag det blev med en vacker vigsel, superväder, såpbubblor och glada barn!

Madeleine & Anders

När Anders och Madeleine skulle gifta sig hölls bröllopet i idylliska Dylta Bruk, en gammal bruksmiljö utanför Örebro med anor ända från
1500 talet. Det blev en underbar dag med förväntansfulla gäster, soligt väder, god mat och ett vackert brudpar!

Sanna & Daniel

"Jag har väntat så länge på den här dagen" säger den lilla flickan som äntligen får ha på sig finkläderna och bära egen bukett. Äntligen 22 juni! Visst är det spännande när mamma och pappa ska gifta sig! Det blev en underbar dag med vigsel i rådhuset och fotografering i Örebro stadsträdgård och slott! 

Elin & Harry

Ånglokståg, rosenträdgårdar, två språk, balansgång på tågräls, fotografering i en antikaffär. En brud från Sverige och en brudgum från Storbritannien. Släkter från två länder som möts i lilla idylliska trästaden Nora, där jag själv en gång gifte mig. Kan det bli en speciellare dag än så? 

Heidi & Kristian

Bland det bästa med att vara bröllopsfotograf är att man får upptäcka nya platser man inte visste om sedan tidigare. Heidi och Kristian hade sett ut Skansenkyrkan i Julita Gård. Julita kändes som en favoritplats så fort jag klev ur bilen. Vilket ställe för ett bröllop! Herrgård, vacker insjö, trädgårdar, röda små hus med vita knutar... och den charmiga gårdskyrkan. Också ett strålande vackert brudpar! Bättre kan det inte bli. 

Minna & Christoffer

De flesta brudpar väljer att gifta sig på sommaren och våren, men det är lika fint att gifta sig på vintern! Minna och Christoffer gifte sig i januari och trots endast två plusgrader kändes inte kylan allt för mycket mycket den stora dagen. Först blev det porträttfotografering i idylliska Wadköping, en gammal del av Örebro. Vigseln stod i Almby kyrka och slutligen var det fest i Gällersta forngård. 

Helena & Magnus - Kommer snart

Helena och Magnus hade med sig barnen under bröllopsfotograferingen, och vilka underbara handgjorda buketter familjen hade med sig! Och vad roligt man kan ha i Karlslund, där det finns stora bord, stolar och spännande gångar att springa i! 

Mimmi & Patrik - Kommer snart

I juli var det så dags för Mimmi och Patriks bröllop! Vi träffades i utkanten av Örebro stadspark för att fotografera. Solen stod högt på himlen men vi hittade ändå många fina platser där vi kunde ta bilder i mjukt ljus. Vi tog en promenad mot idylliska Wadköping, en plats som med sina äldre trähus och gårdar gav en vacker miljö till bröllopsfotona. 

Almeida & Admir - Kommer snart

Bilderna från Almeida och Admirs bröllop finns nu på hemsidan! Fotograferingen av deras vackra bröllop började vid Örebro slott, där de en gång träffades för första gången. Sedan åkte vi vidare till Brunnsparken där vigseln ägde rum utomhus under en blomstrande bröllopsbåge. Det blev en fantastiskt fin dag, och jag är så glad över att ha fått vara med!