Bröllop

Bröllopsfotografering

Kajsa & Alexander

På självaste skottdagen var det dags för Kajsa och Alexanders bröllop i Järnboås kyrka. I närheten fanns både skog och bygdegårdsmiljö - perfekt för bröllopsporträtt!

Ida & Simon

Här är ett fantastiskt vackert bröllop från när höstfärgerna var som allra starkast. Vilka färgexplosioner träden var då! Ida och Simons bröllop hölls i Kilsbergen utanför Örebro. De hade en tanke om Sagan om Ringen-känsla i bilderna, och det var så häftigt att fota deras speciella dag i den trolska naturen!

Paula & Johan

Paula och Johan gifte sig i gammaldags miljö vid Ekeby kyrka. Vilken fin dag det blev med en vacker vigsel, superväder, såpbubblor och glada barn!

Madeleine & Anders

När Anders och Madeleine skulle gifta sig hölls bröllopet i idylliska Dylta Bruk, en gammal bruksmiljö utanför Örebro med anor ända från
1500 talet. Det blev en underbar dag med förväntansfulla gäster, soligt väder, god mat och ett vackert brudpar!

Sanna & Daniel

"Jag har väntat så länge på den här dagen" säger den lilla flickan som äntligen får ha på sig finkläderna och bära egen bukett. Äntligen 22 juni! Visst är det spännande när mamma och pappa ska gifta sig! Det blev en underbar dag med vigsel i rådhuset och fotografering i Örebro stadsträdgård och slott! 

Elin & Harry

Ånglokståg, rosenträdgårdar, två språk, balansgång på tågräls, fotografering i en antikaffär. En brud från Sverige och en brudgum från Storbritannien. Släkter från två länder som möts i lilla idylliska trästaden Nora, där jag själv en gång gifte mig. Kan det bli en speciellare dag än så? 

Stefan & Åsa

Vilken lyckad dag Stefan & Åsas bröllop blev, med skratt och glädjetårar! Detta glada par vigdes i Karlslunds lilla fantasiträdgård - tagen som ur en saga.

Emelie & Peter

När Emelie och Peter skulle gifta sig i Längbro kyrka föll det sig naturligt att fotograferas i vackra Karlslund. Vilken underbar dag det blev och vilken vacker vigsel med detta härliga brudpar!

Sejla & Semir

När detta vackra par skulle gifta sig valde vi kulturreservatet Sommarro för fotograferingen. Inte konstigt att denna vackra plats är så populär för Örebroarna! Och visst är Sejla och Semir som tagna ur en sagobok på denna plats? Därefter blev det middag i Brunnsparken. Vilken dag!

Maren & Kristian

Gästerna samlas för att fira Maren och Kristians bröllop, och jag lägger märke till att flera av deras nära och kära bär folkdräkt. Kristian berättar att folkdräkter är ett vanligt inslag bland bröllopsgäster i Norge. Och så vackra de är! Maren och Kristian har nämligen åkt ända till Örebro för att gifta sig – och vilket bröllop det blev med vigsel och middag i medeltida slott. Kan det bli bättre? 🙂

Jenny & Johan

Det är något speciellt med Närkes skogar. Djupa, tysta, trolska – det är inte konstigt att konstnären John Bauer fick sin inspiration härifrån. Det hör inte till vanligheterna att göra en bröllopsfotografering i en storskog, men när Jenny och Johan skulle gifta sig dök chansen upp och vi tog den. Bröllopsfotografering på hösten är verkligen något speciellt. Kan det finnas något vackrare än de färgsprakande höstlöven? Och att bröllopsparaplyerna fick göra tjänst ett tag var bara kul, för visst blev bilderna något alldeles extra! 

Boka mig

Eller maila till: ms@melodysundberg.com

Melody Sundberg finns i Örebro.

Följ mig

Copyright © Melody Sundberg 2020