Familj

Barn, familj & gravid

Ida & Kristofers familj

Denna familj hade blivit tipsade av en av mina tidigare kunder, och sådant gör mig förstås jätteglad! När det var som allra färggrannast fick jag träffa denna glada familj med tre barn varav två tvillingar. Lek med löven blev det förstås också! :) 

Lenia & Issas familj

Brittsommaren slog till när jag fotade denna fina familj i slutet av september. I vackra Karlslund skänkte sommarens sista blommor extra färg till bilderna, som blev såhär fina!

Katarzyna & Markus familj

Jag blir alltid så glad när gamla kunder kommer tillbaka. Senaste gången jag fotade denna fina familj var lillebror fortfarande i magen. Nu träffades vi i Sommarro för att fota familjen som nu blivit fyra. Och det syntes tydligt hur mycket de små bröderna tyckte om varandra! 

Annika & Tobias familj

Nu var det dags för min kusins fina familj att bli fotograferad. Vi begav oss till ett grönområde på söder i Stockholm. Med den ankommande hösten i tankarna fick kläderna återspegla höstlöv 🙂

Katarzyna & Markus familj

Denna fina och glada familj fotograferades i Karlslund, och vi hann precis färdigt innan himlen öppnade sig och stora hagel föll (kolla in sista bilden!) 😉

Therese & Linneas familj

Detta är den yngsta baby jag fotograferat- verkligen ett speciellt ögonblick! Och vilka fina bilder det blev med storasyskonen och hela familjen i hemma i trädgården!

Rebeka & Jonas familj

I början av maj samlades vänner, släkt och familj i Sandvads sportstuga för att fira lilla Marcels ettårsdag och namngivningsceremoni. Med tårta, skratt och fest blev dagen härligare än någonsin! :) 

Sandra och hunden Pennie

En höstdag med strålande solsken fotograferade jag Sandra med hennes lilla söta hund Pennie. En dag med både fart och lugn! :) 

Christine & Klas familj

När våren äntligen kommit träffade jag denna fina familj i Karlslund för fotografering 🙂 I Karlslund i Örebro finns det verkligen så många sätt att variera bilderna! Och en perfekt plats att leka på 🙂 

Despoina & Theodoros familj

Att det är populärt att fotograferas i oktoberfärgerna märks på antalet bokningar, och i Karlslund är det kanske allra vackrast. Där fick jag fota denna glada familj! 

Gravidporträtt: Lejla & Denis

När Lejla och Denis nu väntar en baby drömde de om att bli fotograferade vid ett rapsfält. Inte undra på att det blev så charmiga bilder med ett så fint par och en sådan vacker plats!

Filip & Rakels dotter

När det var dags för 1-årsfotografering av Filip och Rakels tredje barn hörde familjen av sig till mig för att få bilder till en fotobok. Detta blev en fin fotografering hemma hos familjen och Mirjam var inte det minsta blyg för kameran 🙂

Karin & Stefans familj

Vad roligt det är när tidigare kunder kommer tillbaka och vill bli fotograferade igen! Senast jag träffade Karin och Stefan var deras lilla son nästan nyfödd. Men nu var det dags för lite uppdaterade familjebilder och med en till liten på väg blev det dessutom några gravidporträtt.

Sara & Eriks familj

Sara och Erik ville ha bilder med mycket färg och vad passar då bättre än en höstfotografering? Vilken superdag det blev med lövkrig och mycket fart!

Helenas familj


När jag ändå hade vägarna förbi Södertälje passade jag på att fota Helenas fina familj i vackra friluftsmuseet Torekällberget. Så roligt att få föreviga dessa härliga bröders speciella och kärleksfulla relation på foto :) Och vem vet, kanske det en dag blir en fotograf av lillen som helt plötsligt hängde kameran runt halsen, siktade och knäppte på rätt knappar för att se bilderna! Eller blir han måhända fotbollsproffs som storebror vill? Framtiden får utvisa ;) 

Christine & Klas familj


Det är alltid roligt att fotografera och extra kul är det när nöjda kunder kommer tillbaka för att bli fotade igen :) Jag fotograferade Christine & Klas familj förra våren ute i vackra Karlslund, och nu hade minsta dottern fyllt ett och det blev dags för ny fotografering. Denna gång blev det full fart inomhus, så roligt det är att bli fotad! Bilderna finns att se här.

Karin & Stefans familj

Åh, dessa underbara höstfärger! När jag nu i juletider uppdaterar hemsidan med bilderna på Karin och Stefans fina familj är höstfärgerna sedan länge borta. Men när de blev fotograferade var trädens löv som allra mest färgsprakande! Att fotas under höst är verkligen speciellt. Eller varför inte i vinterns snö och frost? 

Maries familj  - Kommer snart!

Nu finns bilderna på denna härliga familj på sidan! När det gäller familjefotograferingar (eller fotograferingar överhuvudtaget!) är Karlslund i Örebro svårslaget. Det är en plats med vackra naturmiljöer, parker och åldrande hus. Därför bestämde sig denna familj, en mamma, fyra döttrar och ett barnbarn, för att vänta med fotograferingen tills Karlslund var så sommarlummigt och vackert som möjligt - ett bra val.