Pre-Wedding

Pre-Wedding / Prov

Helena & Fredrik

När Helena och Fredrik skulle fotograferas inför bröllopet åkte vi till vackra Rävgången i Örebro. Höstfärgerna var redan på gång och utgjorde en vacker bakgrund till detta glada och trevliga par. 

Ronja & Tony

Detta fina par gifter sig nästa år, men valde att göra provfotograferingen i sommar. Få fotoplatser är väl så vackra som Karlslund, speciellt nu när det blommar som allra mest. Jag ser fram emot att fota deras bröllop!

Paula & Johan

Paula och Johan ville testa på att bli fotograferade innan den stora dagen och småpojkarna fick förstås också vara med. Det blev en fin dag i gammaldags miljö vid Ekeby kyrka!

Ida & Simon

Ida och Simon ska ha höstbröllop och passade på att ta en provfotografering i ett somrigt Wadköping. Ser jättemycket fram emot att fota deras bröllop!

Jenny & Johan

Mamman och pappan i denna glada familj gifter sig i september, men passade på att ta en provfotografering i sommargrönskan. 

Elin & Harry

Elin och Harry gifter sig i sommar, och provfotograferingen blev passande nog nu, precis när våren börjat slå ut. Vi träffades i stadsparken i Örebro, pratade bröllop och tog en promenad mot det idylliska Wadköping. Det kändes som ett smakprov på Nora där bröllopet snart kommer att stå :).

Ellinor & Per - KOMMER SNART

På hösten är solens uppgång sen, och vi kunde ha denna mysiga provfotografering i gyllene timmens strålande morgonljus. Ellinor och Per gifter sig nästa sommar men ville ha en tidig provfotografering med höstkänsla. Vi tog en promenad i det vackra området och i ett sådant här ljus är det inte svårt att hitta vackra bakgrunder för att på bästa sätt fånga glädjen i denna fina familj 🙂

Daniel & Terese - KOMMER SNART

Vad gör regnväder när man har vacker natur, en ståtlig kyrka och framförallt ett härligt blivande brudpar att fotografera? Provfotograferingen och bröllopsmötet i maj, med Daniel och Terese, hölls i anslutning till vackra Hidinge Nya Kyrka där bröllopet snart kommer att stå.

Tiina & Jakob - KOMMER SNART

En härlig vårkväll i mars var det dags för provfotografering med Tiina och Jakob inför deras bröllop. Vi åkte till platsen där bröllopsfotograferingen skulle ske, en ekskog vid namn Sörön.

Tomas & Annelie

Snart är det dags för Tomas och Annelies bröllop, men först blev det förstås en provfotografering i Karlslund. Lilla Sebastian verkade tycka det var superskoj att bli fotad, och skorna hade han ju bestämt själv och allt! Såhär fina blev bilderna på denna härliga familj :)

Emelie & David

I Sommarro var marken nästan täckt av vitsippor. Livet fortsätter trots dessa märkliga tider. Vi träffades under påskveckan för en förmiddagsfotografering medan morgonljuset fortfarande dröjde sig kvar. Det blev en fin pre-wedding fotografering inför bröllopet.

Anders & Madeleine

Nu var det dags att fotografera Anders, Madeleine och deras lilla flicka inför bröllopet i vackra Dylta bruk. Det blev en fin dag med tankarna på bröllopsplaner.

Maren & Kristian

Martina & Jan

Det här fina paret hade åkt ända från Norge, men alla resor känns nog korta om de gäller bröllopsplanering! 🙂 

Sådan underbar tid det är när träden vid Örebro slott är översållade med rosa blommor, stadsparken står i full blomsterprakt och många går i bröllopstankar. Det gjorde även Martina och Jan som förberedde sig för sitt kommande sommarbröllop. Och lilla Love tittade med förtjusning på minitåget i Wadköping. Då får man passa på att ta en bild!

Minna & Christoffer

Minna och Christoffer ska ha vinterbröllop men efterfrågade en provfotografering i höstens färgprakt – och vi lyckades faktiskt räkna ut när höstfärgerna skulle vara som starkast! Bilderna togs i området runt Almby kyrka i Örebro med röda, gula och gröna löv i bakgrunden.

Helena & Magnus - KOMMER SNART

Ibland är vädret inte alltid på ens sida, såsom när det var dags för Helena och Magnus provfotografering inför bröllopet. Himlen öppnade sina portar och det fullkomligt öste ner! Men det är som man brukar säga – det finns inget dåligt väder! Med bra paraplyer, glatt humör och ett och annat tak att stå under går det bra oavsett väder, och då gör det ingenting att det regnar. Istället tycker jag att det kan tillföra något extra till bilderna och få dem att stå ut ur mängden.

Almeida & Admir - KOMMER SNART

Almeida och Admir ville ha en provfotografering och samtidigt prata om hur de tänker om bilderna inför bröllopet i maj. Det blev en jättefin fotografering i Brunnsparken i Örebro. Efter ett tag började det regna, men vad gör det när det finns fina paraplyer! Regn lyfter ofta färgerna i bilderna och gör att naturen skiner “lite extra”.