Pre-Wedding

Pre-Wedding / Prov

Paula & Johan

Paula och Johan ville testa på att bli fotograferade innan den stora dagen och småpojkarna fick förstås också vara med. Det blev en fin dag i gammaldags miljö vid Ekeby kyrka!

Ida & Simon

Ida och Simon ska ha höstbröllop i oktober och passade på att ta en provfotografering i ett somrigt Wadköping. Ser jättemycket fram emot att fota deras bröllop!

Jenny & Johan

Mamman och pappan i denna glada familj gifter sig i september, men passade på att ta en provfotografering i sommargrönskan. 

Anders & Madeleine

I början av juli fotograferade jag Anders, Madeleine och deras lilla flicka inför bröllopet i vackra Dylta bruk. Det blev en fin dag med tankarna på bröllopsplaner.

Maren & Kristian

Det här fina paret hade åkt ända från Norge, men alla resor känns nog korta om de gäller bröllopsplanering! 🙂 Datumet för Maren och Kristians bröllop är inplanerat sommaren 2018 men provfotograferingen passade vi på att ta i oktobers höstfärger. 

Martina & Jan

Sådan underbar tid det är när träden vid Örebro slott är översållade med rosa blommor, stadsparken står i full blomsterprakt och många går i bröllopstankar. Det gjorde även Martina och Jan som förberedde sig för sitt kommande sommarbröllop. Och lilla Love tittade med förtjusning på minitåget i Wadköping. Då får man passa på att ta en bild!

Boka mig

Eller maila till: ms@melodysundberg.com

Melody Sundberg finns i Örebro.

Följ mig

Copyright © Melody Sundberg 2020