Nyheter

NYHETER


Här finns de senaste uppdragen och nyheterna på Melodysundberg.com!

Familj: Katarzyna & Markus


Jag blir alltid så glad när gamla kunder kommer tillbaka. Senaste gången jag fotade denna fina familj var lillebror fortfarande i magen. Nu träffades vi i Sommarro för att fota familjen som nu blivit fyra. Och det syntes tydligt hur mycket de små bröderna tyckte om varandra! 

Bröllop: Emelie & David


Bröllopsstigen kallas den vackra naturstigen i Sommarros park i Örebro, och i maj är den kanske allra vackrast. Efter Emelie och Davids vigsel i rådhuset fortsatte vi fotograferingen här. Vilka underbara bilder det blev i den lummiga skogen!

Porträttfotografering: Michael


Michael efterfrågade professionella porträtt och det ordnade vi förstås. 

Pre-Wedding: Emelie & David


I Sommarro var marken nästan täckt av vitsippor. Livet fortsätter trots dessa märkliga tider. Vi träffades under påskveckan för en förmiddagsfotografering medan morgonljuset fortfarande dröjde sig kvar. Det blev en fin pre-wedding fotografering inför bröllopet i maj.

Webbplats: Violas portfolio


Konstnären Viola efterfrågade ett portfolio där konsten stod i fokus. Hon ville ha en enklare webbplats som påminde om Instagram och som var i retrostil. Nu är webbplatsen färdig! 

Bröllop: Kajsa & Alexander


På självaste skottdagen var det dags för Kajsa och Alexanders bröllop i Järnboås kyrka. I närheten fanns både skog och bygdegårdsmiljö - perfekt för bröllopsporträtt!

Filip & Rakels dotter


När det var dags för 1-årsfotografering av Filip och Rakels tredje barn hörde familjen av sig till mig för att få bilder till en fotobok. Detta blev en fin fotografering hemma hos familjen och Mirjam var inte det minsta blyg för kameran 🙂

Boka mig

Eller maila till: ms@melodysundberg.com

Melody Sundberg finns i Örebro.

Följ mig

Copyright © Melody Sundberg 2015 - 2020