Nyheter

NYHETER


Här finns de senaste uppdragen och nyheterna på Melodysundberg.com!

Pre-Wedding: Tomas & Annelie


Snart är det dags för Tomas och Annelies bröllop, men först blev det förstås en provfotografering i Karlslund. Lilla Sebastian verkade tycka det var superskoj att bli fotad, och skorna hade han ju bestämt själv och allt! Såhär fina blev bilderna på denna härliga familj :)

Bröllop: Mina & Andreas


När Mina och Andreas skulle vigas i Katrinelund började regnet droppa från himmelen, och vigseln fick snabbt flyttas inomhus. Men när det var dags för porträttbilderna höll regnet tillbaka och vi fick dessa vackra bilder vid stranden. 

Gravidporträtt: Lejla & Denis


När Lejla och Denis nu väntar en baby drömde de om att bli fotograferade vid ett rapsfält. Inte undra på att det blev så charmiga bilder med ett så fint par och en sådan vacker plats!

Pre-Wedding: Ronja & Tony


Detta fina par gifter sig nästa år, men valde att göra provfotograferingen i sommar. Få fotoplatser är väl så vackra som Karlslund, speciellt nu när det blommar som allra mest. Jag ser fram emot att fota deras bröllop!

Bröllop: Sandra & Tobias


"Nej, fota mig istället!" säger den åttaåriga pojken och poserar i trappan. Lillasyster är lite blygare, men när storebror vill fotas vill hon också med på bild. Barnen hör till detta fina brudpar som nyligen vigts i Götlunda kyrka. Utanför är det sol, gärdesgårdar och röda stugor med vita knutar. Somrigare än såhär blir det inte!

Familj: Katarzyna & Markus


Jag blir alltid så glad när tidigare kunder kommer tillbaka. Senaste gången jag fotade denna fina familj var lillebror fortfarande i magen. Nu träffades vi i Sommarro för att fota familjen som nu blivit fyra. Och det syntes tydligt hur mycket de små bröderna tyckte om varandra! 

Bröllop: Emelie & David


Bröllopsstigen kallas den vackra naturstigen i Sommarros park i Örebro, och i maj är den kanske allra vackrast. Efter Emelie och Davids vigsel i rådhuset fortsatte vi fotograferingen här. Vilka underbara bilder det blev i den lummiga skogen!

Porträttfotografering: Michael


Michael efterfrågade professionella porträtt och det ordnade vi förstås. 

Fotograf Melody Sundberg

Boka mig

Eller maila till: ms@melodysundberg.com

Melody Sundberg finns i Örebro.

Följ mig

Copyright © Melody Sundberg 2015 - 2020