Nyheter

NYHETER


Här finns de senaste uppdragen och nyheterna på Melodysundberg.com!

Bröllop: Helena & Fredrik


Fredrik och Helena sökte efter en fotograf som kan teckenspråk, och fick tips om mig av en vän. Vi träffades utanför rådhuset för en känslosam vigsel, och åkte därefter till ett färgsprakande Sommarro. Vilken minnesvärd dag med detta fina och härliga par!

Despoina & Theodoros familj


Att det är populärt att fotograferas i oktoberfärgerna märks på antalet bokningar, och i Karlslund är det kanske allra vackrast. Där fick jag fota denna glada familj! 

Lenia & Issas familj


Brittsommaren slog till när jag fotade denna fina familj i slutet av september. I vackra Karlslund skänkte sommarens sista blommor extra färg till bilderna, som blev såhär fina: 

Pre-Wedding: Helena & Fredrik


När Helena och Fredrik skulle fotograferas inför bröllopet åkte vi till vackra Rävgången i Örebro. Höstfärgerna var redan på gång och utgjorde en vacker bakgrund till detta glada och trevliga par. 

Bröllop: Tomas & Annelie


Efter vigsel i rådhuset blev det bilfärd i en gammal fin Chevrolet till Karlslund. Där fick vi dessa vackra bilder på Tomas och Annelies fina familj! 

Skivomslagsbilder: Artist Johan Bylin


Johan kommer att släppa en skiva och önskade bilder att använda som skivomslag. Tysslingen passade in på vad han letade efter och där fick vi många fina bilder. Här kommer en liten teaser inför skivan :) 

Pre-Wedding: Tomas & Annelie


Snart är det dags för Tomas och Annelies bröllop, men först blev det förstås en provfotografering i Karlslund. Lilla Sebastian verkade tycka det var superskoj att bli fotad, och skorna hade han ju bestämt själv och allt! Såhär fina blev bilderna på denna härliga familj :)

Bröllop: Mina & Andreas


När Mina och Andreas skulle vigas i Katrinelund började regnet droppa från himmelen, och vigseln fick snabbt flyttas inomhus. Men när det var dags för porträttbilderna höll regnet tillbaka och vi fick dessa vackra bilder vid stranden. 

Gravidporträtt: Lejla & Denis


När Lejla och Denis nu väntar en baby drömde de om att bli fotograferade vid ett rapsfält. Inte undra på att det blev så charmiga bilder med ett så fint par och en sådan vacker plats!

Fotograf Melody Sundberg

Boka mig

Eller maila till: ms@melodysundberg.com

Melody Sundberg finns i Örebro.

Följ mig

Copyright © Melody Sundberg 2015 - 2020