Nyheter

NYHETER


Här finns de senaste uppdragen och nyheterna på Melodysundberg.com!

Webbplats: Violas portfolio


Konstnären Viola efterfrågade ett portfolio där konsten stod i fokus. Hon ville ha en enklare webbplats som påminde om Instagram och som var i retrostil. Nu är webbplatsen färdig! 

Bröllop: Kajsa & Alexander


På självaste skottdagen var det dags för Kajsa och Alexanders bröllop i Järnboås kyrka. I närheten fanns både skog och bygdegårdsmiljö - perfekt för bröllopsporträtt!

Ny webbplats


Då Melodysundberg.com haft samma hemsida sedan jag började fotografera bröllop 2015, kände jag att det var dags för en uppdaterad webbplats. Den nya sidan är bättre mobilanpassad och även mer lättanvänd på datorn. 

Sedan jag började frilansa 2015 har det tillkommit många nya tjänster som också fått större plats på den nya sidan. Webbhjälpen är till för dig som behöver hjälp med att ordna en webbplats, eller utveckla en befintlig, och fotorestaurering för dig som behöver rädda ett gammalt foto!

Hoppas du gillar nya MelodySundberg.com! 

Filip & Rakels dotter


När det var dags för 1-årsfotografering av Filip och Rakels tredje barn hörde familjen av sig till mig för att få bilder till en fotobok. Detta blev en fin fotografering hemma hos familjen och Mirjam var inte det minsta blyg för kameran 🙂

Ny tjänst: Webbhjälpen


Tycker du att det verkar krångligt och tidsödande att bygga din eller ditt företags webbplats? Hör av dig till mig så bygger jag hemsidan i WordPress, WIX eller på One.com. Eller har du redan en webbplats som du vill förbättra? Jag kan hjälpa dig med korrekturläsning, tips på innehåll och hur du kan göra sidan mer användarvänlig, samt grundläggande SEO.

Ny tjänst: Fotorestaurering


Har du ett foto som blivit skadat? Eller åldrat genom tidens tand? Jag räddar och digitaliserar dina gamla pappersbilder! 

Bröllop: Stefan & Åsa


Vilken lyckad dag Stefan & Åsas bröllop blev, med skratt och glädjetårar! Detta glada par vigdes i Karlslunds lilla fantasiträdgård som en är plats tagen som ur en saga. 

Boka mig

Eller maila till: ms@melodysundberg.com

Melody Sundberg finns i Örebro.

Följ mig

Copyright © Melody Sundberg 2020