Porträtteckning

Porträtteckning

Prislista 2021


Jag ritar av fotografier på människor och djur. Du kan välja om du vill ha en blyertsteckning ritad med blyerts (i svartvitt) eller en digital teckning ritad i Adobe Photoshop (du får då teckningen både i färg och svartvitt, mer information nedan). 



Viktig information:

Det är viktigt att fotot du vill att jag ritar av har så bra kvalitet som möjligt. Bilden bör vara av så stor storlek som möjligt för att jag ska kunna zooma in den och se den bättre när jag ritar av.  Bilden ska vara tydlig, skarp och inte för mörk. Annars blir det omöjligt för mig att kunna se och rita av detaljerna, och detaljer är mycket viktiga för att porträttet ska bli så likt som möjligt. Ju bättre foto – ju bättre teckning! 

OBS! Om teckningen behöver levereras till ett visst datum, exempelvis en födelsedag eller till julafton, är det mycket viktigt att du beställer så tidigt som möjligt. En teckning tar tid att göra och jag arbetar ofta med flera uppdrag samtidigt. För att vara på den säkra sidan, så att du hinner få teckningen i tid, är det rekommenderat att du beställer minst en månad innan du behöver teckningen.

Blyertsteckning - Detta ingår


Blyertsteckning, original (svartvit)
Tecknad på syra- och ligninfritt papper som ej åldras
Teckningen levereras enligt önskemål
Signerad av mig.

Pris

A4: 3000:-

A3: 4000:-

OBS: Priset ovan gäller för 1 (en) person / husdjur i teckningen. Är det flera personer i teckningen tillkommer 1000 kr / person / husdjur.

Pris

PRIS: 2500:- (max A4 storlek)
OBS: Priset ovan gäller för 1 (en) person i teckningen. Är det flera personer i teckningen tillkommer 1000 kr / person.

Digital teckning - Detta ingår


Digital teckning, levereras i svartvitt och färg. (Om fotot jag ritar av är svartvitt levereras teckningen endast i svartvitt. Det går dock att få en färgton på teckningen om man vill, exempelvis gultonad eller blåtonad, osv.)
Teckningen skrivs ut i A4 storlek och levereras enligt önskemål. Du får också teckningen som en digital fil. Signeras av mig.

Exempel på blyerts- och digitala teckningar

greyhound_melody_sundberg_2
temesgen_desalegn_untold_stories
terry_o_quinn_john_locke_melody_sundberg_michael_muller
MG_2162-ss
MG_9727-s
hund-s
portratteckning_ss
eskinder_nega_untold_stories_melody_sundberg
asmamaw_Hailegiorgis_finished_s