Webbhjälpen

Webbhjälpen

Tycker du att det verkar krångligt och tidsödande att bygga din eller ditt företags webbplats? Då har du kommit rätt!
Ny hemsida / webbplats: Hör av dig till mig så bygger jag hemsidan i WordPress, WIX eller med One.com.se:s hemsideverktyg.


Utveckla befintlig sida: Har du redan en webbplats som du vill förbättra? Jag kan hjälpa dig med korrekturläsning, tips på innehåll och hur du kan göra sidan mer användarvänlig, samt grundläggande SEO (sökmotoroptimering).


Jag rekommenderar varmt att du noggrant läser igenom nedanstående information innan du kontaktar mig!


Ny hemsida & Webbplats - Detta ingår


 • Snygg, modern och lättanvänd hemsida byggd i antingen WordPress, WIX eller med One.coms hemsideverktyg.
 • Vi väljer ett tema (layout) tillsammans, alternativt överlåter du valet åt mig. Sedan kan vissa anpassningar göras för att passa just ditt ändamål. OBS: Det FINNS bra teman som är gratis, men för mer avancerade sidor rekommenderas ett tema för en engångskostnad. Vad som passar just dig kan vi diskutera tillsammans.
 • Grundläggande SEO (Sökmotoroptimering, vilket hjälper andra att hitta din hemsida)
 • Mobiloptimering av hemsidan
 • Viktigt: Du står själv för registrering av domän (webbadress) och webbhotell (utrymme på webben). Jag rekommenderar webhotellet One.com/se. Detta innebär en årskostnad som betalas löpande till det webbhotell du valt och detta är ett avtal mellan dig och valt webhotell. Om man väljer One.com/se räcker det billigaste alternativet, “Nybörjare”, i de flesta fall och det använder jag för mina egna sidor (inklusive denna). OBS: Jag är INTE sponsrad av One.com utan rekommenderar det för att jag använt det i över 10 år och är mycket nöjd med dem.
 • När registrering av domän och webbhotell är gjord börjar jag bygga sidan och tar ut en engångkostnad. Engångskostnaden varierar från fall till fall, beroende på hur pass komplex sida du vill ha. Inloggningsuppgifterna för domän och webbhotell överlämnas till mig och jag börjar bygga sidan. När jag är färdig kan du ändra lösenordet så att inloggningen blir privat endast för dig.
 • One.com har ett lättanvänt hemsideprogram som jag rekommenderar varmt och som gör det enkelt för dig att själv uppdatera hemsidan framöver! Hemsideverktyget kostar 600 kr / år (gratis första sex månaderna just nu!) och betalas direkt till One.com. Jag har använt WordPress i många år och även använt Wix, men rekommenderar varmt One.com på grund av användarvänligheten och funktionaliteten.
 • Extra tillägg: Korrekturläsning av befintlig text (kostnad tillkommer).


Utveckla befintlig sida - Detta ingår


 • Testning av webbsidan (användarvänlighet, textgenomläsning, test av hur pass lätt sidan är att hitta i dagsläget)
 • Tips åt er och korrigering av eventuella problem hittade vid testningen
 • Korrekturläsning av befintlig text
 • Grundläggande SEO (Sökmotoroptimering, vilket hjälper andra att hitta din hemsida)


Såhär går det till


Skicka ett mail till mig på adress ms@melodysundberg.com och berätta om du vill ha en ny hemsida eller förbättra en befintlig. Beskriv vilka önskemål du har om sidan, sidans innehåll, utseende, med mera. Skicka gärna med en länk till ev. tidigare sida, eller någon annan sida du inspireras av. Jag återkommer med prisuppgifter. Skicka din sidas innehåll (bilder, texter, etc.) fortast möjligt till mig – ha det gärna redo vid beställningen! Detta påverkar din sidas utseende - och ju fortare jag har innehållet kan jag börja skapa sidan!


Viktiga Villkor – Det finstilta

 • Långtids / löpande support och uppdateringar av den färdiga hemsidan ingår INTE i paketen ovan! När hemsidan är färdig kan jag visa vid ETT tillfälle hur du gör för att själv uppdatera hemsidan, men jag kan inte erbjuda löpande support och uppdateringar.
 • Du står själv för registrering av domän (webbadress) och webbhotell (utrymme på webben). Jag rekommenderar webhotellet One.com/se. Detta innebär en årskostnad som betalas löpande till det webbhotell du valt och detta är ett avtal mellan dig och valt webhotell. Om man väljer One.com/se räcker det billigaste alternativet, “Nybörjare”, i de flesta fall och det använder jag för mina egna sidor (inklusive denna). OBS: Jag är INTE sponsrad av One.com utan rekommenderar det för att jag använt det i över 10 år och är mycket nöjd med dem.
 • Du skriver själv den text som ska publiceras på hemsidan, men som extra tjänst kan jag bistå med korrekturläsning och tips.

Sidor jag skapat - Exempel

Personligt konstnärsportfolio. Kunden efterfrågade en enklare sida i retrostil där konsten står i fokus. 

Komplex sida för journalistisk plattform gjord för att hantera ett stort antal artiklar, bilder och videos. Webbhotell på one.com. Byggd i WordPress. Besök genom att klicka på bilden.

Personlig fotografportfolio och tjänstesida. Webhotell på One.com. Byggd i Wordpress. 

Webbplats för medieföretag innehållande videos och informationstexter. Webhotell på One.com. Byggd med One.coms hemsideverktyg. Besök genom att klicka på bilden.

Personlig webbplats med blogg och fotografportfolio. Webhotell på One.com. Byggd med One.coms hemsideverktyg. Besök genom att klicka på bilden.

Befintliga sidor jag utvecklat - Exempel

Webbplats för företag även innehållande portfolio. Byggd i WordPress.

Tillfällig projektsida med mycket textinformation. Byggd i WordPress.

Fotograf Melody Sundberg

Boka mig

Eller maila till: ms@melodysundberg.com

Melody Sundberg finns i Örebro.

Följ mig

Copyright © Melody Sundberg 2015 - 2020